Φοβερός Μπέιλ διέλυσε τη Σέφιλντ (4-0)

Φοβερός Μπέιλ διέλυσε τη Σέφιλντ (4-0)

Έχοντας τον Γκάρεθ Μπέιλ σε μεγάλη μέρα, η Τότεναμ επικράτησε 4-0 της Σέφλιντ Γιουνάιτεντ, με τον Ουαλό να σημειώνει χατ-τρικ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές του στην Τότεναμ οδηγώντας στη νίκη τους «πετεινούς» με σκορ 4-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας χατ-τρικ και με μία εντυπωσιακή παράσταση χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ράιαν Μέισον.

Η Τότεναμ κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και ευτύχισε να προηγηθεί με τον Μπέιλ να ανοίγει το σκορ στο 36′, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ουαλός έδειξε τα… κέφια του. Αρχικά ακυρώθηκε γκολ του Σον στο 51′ καθώς ο Κορεάτης βρέθηκε σε θέση οφσάιντ όταν σκόραρε. Αυτό όμως δεν πτόησε τους «πετεινούς» που διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μπέιλ στο 61′.

Ο 31χρονος όμως δεν είχε διάθεση να σταματήσει και οκτώ λεπτά αργότερα έκανε το 3-0, σημειώνοντας έτσι χατ-τρικ. Ωστόσο η Τότεναμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Σον στο 77′ πέτυχε το γκολ κάνοντας το 4-0 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ