Οι πιθανές ημερομηνίες για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ

Οι πιθανές ημερομηνίες για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ

Σε συζητήσεις βρίσκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Premier League, προκειμένου να οριστεί η διεξαγωγή του αγγλικού ντέρμπι που αναβλήθηκε.

To χθεσινό ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, εξαιτίας της εισβολής των οπαδών στο Ολντ Τράφορντ. Μάλιστα χρειάστηκε αρκετή ώρα προκειμένου οι δύο πλευρές μαζί με τον διαιτητή, να αποφασίσουν την οριστική αναβολή του αγώνα

Τα δύο κλαμπ βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί με την αγγλική λίγκα, προκειμένου να βρεθεί εναλλακτική ημερομηνία για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης, αφού τελικώς δεν μπορούσε να γίνει σήμερα (03/05) λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Σόλσκιερ, την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι λύσεις, για να γίνει ο αγώνας ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και τους «ρεντς», μέχρι στιγμής είναι δύο όπως μεταδίδει η αγγλική Sun:

  1. Οι δύο σύλλογοι να αγωνιστούν είτε στις 29, είτε στις 30 Μαΐου, την εβδομάδα δηλαδή όπου θα έχει παιχτεί ήδη ο τελικός του Europa League.
  2. Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Γουέστ Μπρομ να πάει από 16 Μαΐου -όπου έχει προγραμματιστεί – στις 12 (ημέρα όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με την Λέστερ), προκριμένου να ελευθερωθεί μία μέρα για να γίνει το μεγάλο ντέρμπι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ