Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ 1-2

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ 1-2

Με τον Μίχαιλ Αντόνιο να σημειώνει δύο γκολ και να φέρνει «τούμπα» το ματς, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-1 της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και μείωσε τη διαφορά της από την τετράδα στους τρεις βαθμούς.

Συνεχίζει να ελπίζει η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» κατάφεραν να γύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από το «Τερφ Μουρ», καθώς επικράτησαν με 2-1 της Μπέρνλι για την 34η αγωνιστική της Premier League και κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για τη μάχη της τετράδας.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το εύστοχο πέναλτι του Γουντ, η ομάδα του Ντέιβις Μόγιες είχε σε μεγάλη βραδιά τον Αντόνιο ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και έδωσε μία τεράστια νίκη στους φιλοξενούμενους.

Αρκετά ανεβασμένος στα πρώτα λεπτά ο ρυθμός της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν και να σκοράρουν από νωρίς. Όπως και έγινε. Ο Κρις Γουντ κέρδισε το πέναλτι στο 18ο λεπτό από τον Σούτσεκ, με τον 29χρονο φορ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, βάζοντας την Μπέρνλι σε θέση οδηγού.

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση της Γουέστ Χαμ, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα με μία δυνατή κεφαλιά του Μιχαίλ Αντόνιο. Μάλιστα, ο Άγγλος βρήκε και δεύτερο γκολ στο 29ο λεπτό, φέρνοντας το ματς «τούμπα» διαμορφώνοντας και το 2-1 του πρώτου μέρους.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε από τα πόδια των γηπεδούχων, με τον Τζέι Ροντρίγκες να αστοχεί ουσιαστικά σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής. Η Γουέστ Χαμ είχε τις ευκαιρίες της με τον Αντόνιο, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τρίτο γκολ, με το 2-1 πάντως να μην αλλάζει και τα «σφυριά» να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς, μπαίνοντας και πάλι στο κόλπο της τετράδας.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Κορκ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Βίντρα (61’ Ροντρίγκες), Γουντ (86’ Μπαρνς), ΜακΝίλ (74’ Γκούντμουντσον)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Ντιόπ, Αντόνιο, Λαντσίνι, Λίνγκαρντ, Σούτσεκ, Φορνάλς, Μπενραχμά (79’ Μπόουεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ