«Φτάνει Νέβιλ, θέλω να βλέπω ποδοσφαιρικά παιχνίδια και όχι επεισόδια»

«Φτάνει Νέβιλ, θέλω να βλέπω ποδοσφαιρικά παιχνίδια και όχι επεισόδια»

Η συμπεριφορά του Γκάρι Νέβιλ σε σχέση με τα επεισόδια στο Όλντ Τράφορντ, έφερε την έκρηξη ενός συναδέλφου του.

Ο Γκάρι Νέβιλ ήταν – και είναι – ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της Europan Super League και κατ’ επέκταση της ιδιοκτήτρια οικογένεια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκλέιζερ.

Με αφορμή αυτή του την συμπεριφορά ο Άγγλος δημοσιογράφος, Ρίτσαρντ Κις, έγινε έξαλλος και μέσω του προσωπικού του μπλογκ τα… έψαλε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

«Φτάνει Γκάρι, θέλω να βλέπω ποδοσφαιρικά παιχνίδια και όχι επεισόδια. Και αφού κανείς από τους εργοδότες σου δεν έχει το θάρρος να σου πει τίποτα, άσε θα τα πω εγώ.

Δεν είναι δική μου δουλειά σε ποιόν ανήκει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Βαλένθια, η Σάλφορντ ή η Σέφιλντ. Με εξαίρεση την Σάλφορντ, για τις υπόλοιπες ισχύει το ίδιο και για εσένα. Όπως ισχύει και για τον Κάραγκερ, για τον Φέρντιναντ, για τον Χάμφρεϊ και για τον Λίνεκερ.

Η δουλειά μας είναι απλή και πολύ προνομιούχα. Να μεταδίδουμε αγώνες, όχι να «πυροδοτούμε» επεισόδια. Και μην ξεγελάς τον εαυτός σου! Αυτό που συνέβη στο Ολντ Τράφορντ την Κυριακή λέγεται επεισόδιο. Και αποτελεί μάλιστα ντροπή!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βρετανός ρεπόρτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ