Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα η Τότεναμ βρισκόταν προ μιας ανέλπιστης γκέλας στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, όμως τότε μίλησε η ο Χάρι Κέιν! Ο Άγγλος φορ σκόραρε με κεφαλιά και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους Πετεινούς.

Νίκη τετράδας δια κεφαλής Κέιν πήρε η Τότεναμ, η οποία για 88 λεπτά τα είχε βρει «σκούρα» στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, όμως ο Άγγλος φορ χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεσαν από την αρχή στο Λονδρέζικο ντέρμπι και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες ν’ ανοίξουν το σκορ, με τον Χένεσεϊ στο 9′ να νικάει σε τετ α τετ τον Κέιν και το ημίχρονο να μένει στο 0-0.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, με τον Άγγλο επιθετικό να χάνει το άχαστο στο 53′, έχοντας το τέρμα στο έλεος του και στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι πετεινοί κατάφεραν τελικά να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, έστω και στην έσχατη στιγμή, με τον Κέιν να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Έρικσεν.

Η Τότεναμ με τη νίκη αυτή έφτασε τους 55 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση και περιμένει το παιχνίδι της Τσέλσι στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ