Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1

Η Έβερτον κατάφερε να φύγει με το τεράστιο διπλό από το Λονδίνο και να επικρατήσει της Γουέστ Χαμ με 1-0, φέρνοντας έτσι τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά στον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Ερυθρόλευκο διπλό της Έβερτον στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Με ένα γκολ του Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ στην πρωτεύουσα και έφερε τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά με τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς τα «σφυριά» έμειναν στο -6 από την 3η Τσέλσι με μόλις τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είναι πλέον μία ανάσα από το να «κλειδώσει» οριστικά τη θέση της στην τετράδα, καθώς πλέον βρίσκεται στο +6 από τη Γουέστ Χαμ, αλλά και στο +1 από τη Λέστερ την οποία υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την ερχόμενη εβδομάδα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να αποφύγουν τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, η Έβερτον του Αντσελότι ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερη και πιο απειλητική και έφτασε δικαίως στο «τρίποντο». Από την αρχή τα «ζαχαρωτά» άρχισαν να κυκλοφορούν και να φτάνουν πιο κοντά στην περιοχή του Φαμπιάνσκι.

Τελικά το γκολ δεν άργησε, με τον συνήθη ύποπτο της ομάδας, Ντόμινικ Κάλβερτ να ανοίγει το σκορ και να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Άγγλος επιθετικός έφυγε στην κόντρα και με ένα εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι και έγραψε το 1-0 στο 24ο λεπτό.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει κάποια καθαρή ευκαιρία. Μάλιστα η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν η Έβερτον, με τον Κινγκ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Έβερτον να φεύγει από το Λονδίνο με ένα μεγάλο διπλό…

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ (59’ Φρέντερικς), Ντόουσον, Τσουφάλ, Ντιόπ, Λαντσίνι (43’ Μπόουεν), Σούτσεκ, Λίνγκαρντ, Αντόνιο, Φορνάλς, Μπενραχμά (73’ Γιαρμολένκο)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρεϊ, Κόουλμαν, Ντιν, Μίνα (62’ Χολγκέιτ), Κιν, Άλαν, Ντέιβις, Σίγκουρντσον (85’ Ντελφ), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον (84’ Κινγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ