Ο Ολυμπιακός… επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Ολυμπιακός… επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ

Η ήττα της Τσέλσι από την Άρσεναλ ξανά βάζει στην… πρίζα τον Ολυμπιακό που αναμένει την πορεία των «μπλε» για να μάθει οριστικά το καλοκαιρινό πρόγραμμά του

Και ξαφνικά ξανά αγωνία για τον Ολυμπιακό. Η ήττα της Τσέλσι χθες το βράδυ από την Άρσεναλ κρατάει στην… πρίζα τον Ολυμπιακό που είναι αναγκασμένος να συνεχίζει να παρακολουθεί Πρέμιερ Λιγκ ελπίζοντας πως οι «μπλε» θα καταφέρουν να πάρουν μια θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από το πρωτάθλημα.

Η Τσέλσι που είδε προχθές την Λέστερ να νικά και την ξεπερνά στη βαθμολογία.

Πως είναι λοιπόν τα πράγματα στην Αγγλία; Στους 66 βαθμούς η Λέστερ, στους 64 η Τσέλσι με δύο ακόμη αγώνες να απομένουν και για τις δύο.

Ακολουθεί η Γουέστ Χαμ με 58 αλλά ένα αγώνα λιγότερο και η Λίβερπουλ με 57 με δύο αγώνες λιγότερους. Η Λίβερπουλ που παίζει απόψε στο Ολντ Τράφορντ και αν νικήσει θα ανεβάσει την πίεση στην Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι βεβαίως κρατάνε ακόμη γερά στα χέρια τους την κατάσταση. Στις 18 του μήνα υποδέχονται την Λέστερ σε ένα ματς καθοριστικό που αν το νικήσουν θα τους εξασφαλίσει ουσιαστικά τον στόχο που έχουν θέσει. Μέχρι τότε πάντως πολλά θα έχουν ξεκαθαρίσει, προς το καλύτερο για την Τσέλσι και τον Ολυμπιακό ή προς το χειρότερο.

Το βράδυ του Σαββάτου η Γουέστ Χαμ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον και την Κυριακή η Λίβερπουλ σε αυτή της Γουεστ Μπρομ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα αποτελέσματα στα δύο ματς της Λίβερπουλ και αυτό της Γουέστ Χαμ θα κρίνουν πολλά, μπορεί και τα πάντα.

Τελευταία αγωνιστική για την Τσέλσι στο Βίλα Πάρκ ενώ η Λίβερπουλ θα έχει να αντιμετωπίσει Μπέρνι εκτός και Κρίσταλ Πάλας κατά σειρά την ώρα που η Γουεστ Χαμ κλείνει την σεζόν με την Γουεστ Μπρομ εκτός και την Σαουθάμπτον εντός.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν παράλληλα με την προετοιμασία για τον τελικό της 22ας Μαίου είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν και Πρέμιερ Λιγκ ποντάροντας στην Τσέλσι. Για να μην χρειαστεί να παιχτεί το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα και ο βαθμός δυσκολίας της πορείας των προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα 90λεπτο, αυτό του τελικό της Σίτι με την Τσέλσι.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θέλει η Τσέλσι να πάει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από το πρωτάθλημα. Αν αυτό συμβεί ο Ολυμπιακός θα παίξει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο το καλοκαίρι και θα είναι ισχυρός σε όλες τις κληρώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ