Αστον Βίλα – Εβερτον 0-0

Αστον Βίλα – Εβερτον 0-0

Η Εβερτον δεν κατάφερε να κερδίσει την Αστον Βίλα (0-0) και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 6η θέση που οδηγεί στο Europa League.

 Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Βίλα Παρκ» ανάμεσα στην Αστον Βίλα και την Εβερτον, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Τα Ζαχαρωτά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην 6η θέση, που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Με τον βαθμό που πήρε η ομάδα του Αντσελότι πάντως έφτασε τους 56 και έπιασε στην 7η θέση την Τοτεναμ, ενώ η Αστον Βίλα έφτασε τους 49 και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε στην Αστον Βίλα. Στο 18’ ο Μινγκς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 30΄η Εβερτον απείλησε με τον Σίγκουρντσον, αλλά ο Μαρτίνεθ ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Ισλανδού.  Στο 51’ ο τερματοφύλακας της Αστον Βίλα είπε «όχι» στον Γκόντφρεϊ και δέκα λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Πίκφορντ να πει «όχι» σε σουτ του Ελ Γκαζί. Στο 76’ η Εβερτον έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Γκόμες,ενώ στο 86’ ο Μαρτίνεθ απέκρουσε την κεφαλιά του Κάλβερτ Λιούιν. Ετσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Τάργκετ, Μινγκς, Κονσά, Κας (45+2’ Ελμοχαμαντί), ΜακΓκίν, Ντόουγκλας Λουίζ, Ελ Γκαζί, Τραορέ (72’ Γκρίλις), Μπάρκλεϊ, Ντέιβις

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Χολγκέιτ, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ντιν, Ντουκουρέ, Άλαν, Κόουλμαν (75’ Ιβόμπι), Σίγκουρντσον (67’ Γκόμες), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ