Λαπόρτ : «Ήρθα στη Σίτι την κατάλληλη στιγμή»

Λαπόρτ : «Ήρθα στη Σίτι την κατάλληλη στιγμή»

Ο Εμερίκ Λαπόρτ μίλησε για την επιλογή του να έρθει τον Ιανουάριο στη Μάντσεστερ Σίτι κι όχι το 2016 και τόνισε πως η μεταγραφή του έγινε την κατάλληλη στιγμή.

Στην απόφασή του να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι το 2016 αναφέρθηκε ο Εμερίκ Λαπόρτ, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν τότε ο σωστός χρόνος για να φύγει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ο Γάλλος αμυντικός εντάχθηκε τελικά στο δυναμικό των πολιτών τον Ιανουάριο, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τους Βάσκους με κόστος 65 εκατ. ευρώ κι όπως τόνισε απολαμβάνει τη στιγμή, ενώ έχει μάθει ήδη πολλά από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.
«Τότε ήμουν τραυματίας και σκεφτόμουν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μία τέτοια κίνηση. Ο τραυματισμός μου περιέπλεξε τα πράγματα, αλλά ήμουν σίγουρος ότι αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, η ευκαιρία θα ερχόταν και πάλι, αφού η Σίτι ήξερε τις δυνατότητές μου», ανέφερε ο Λαπόρτ.
«Ήθελα να έρθω εδώ κυρίως λόγω του κόουτς Πεπ Γκουαρντιόλα. Έχω ήδη μάθει πολλά μαζί του στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι στη Σίτι. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη επιρροή στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μετά, είδα την ομάδα που έχει φτιάξει και κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες όπως εγώ, γεγονός που επίσης μέτρησε στην απόφασή μου», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ