Ομπαμεγιάνγκ : «Απολαμβάνω τον τρόπο ζωής μου»

Ομπαμεγιάνγκ : «Απολαμβάνω τον τρόπο ζωής μου»

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε για την κριτική που δέχεται για τον τρόπο ζωής του και τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει συνήθειες και θα συνεχίσει να ζει στην εντέλεια.

Αποφασισμένος να μην αλλάξει τις συνήθειες και τον πολυτελή τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επιλέγοντας να αγνοεί την κριτική που δέχεται κατά καιρούς. Ο επιθετικός της Άρσεναλ απολαμβάνει τη ζωή που κάνει και του αρέσουν όλες οι ανέσεις που διαθέτει, άσχετα αν πολλοί τα θεωρούν υπερβολικά
«Τα ρούχα, τα αυτοκίνητα και όλα τα υπόλοιπα είναι το μπόνους. Απολαμβάνω αυτό τον τρόπο ζωής. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι και δεν έχει σημασία το τι πιστεύουν οι άλλοι άνθρωποι για μένα», ανέφερε ο επιθετικός της Αρσεναλ στην Daily Mirror.
«Όπως λένε, ζεις μόνο μία φορά. Είναι σημαντικό να ξέρει κανείς από πού έρχεται και ποιες είναι οι ρίζες του. Τα υπόλοιπα είναι μπόνους. Ζω το όνειρό μου, κάνω αυτό που ήθελα πάντα και αυτό είναι εκπληκτικό για ένα παιδί που ξεκίνησε από εκεί που έρχομαι εγώ», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ