Μπέρνλι – Λιντς 0-4: Σούπερ Λιντς, διέλυσε την Μπέρνλι

Μπέρνλι – Λιντς 0-4: Σούπερ Λιντς, διέλυσε την Μπέρνλι

Με μία καταιγιστική εμφάνιση στο Turf Moor, η Λιντς διέλυσε με 4-0 την Μπέρνλι και διατήρησε ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες της για Ευρώπη.

Μία Λιντς να την πιείς στο ποτήρι! Με μία τρομερή εμφάνιση στο Turf Moor, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπέρνλι, καθώς επικράτησε με 4-0 για την 36η αγωνιστική της Premier League, ανέβηκε στους 53 βαθμούς και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!

«Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο τα «παγώνια» με τον Ροντρίγκο να σκοράρει δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στο διπλό της Λιντς στην έδρα της Μπέρνλι που παρέμεινε στην 15η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς.

Κακός ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου, με τη Λιντς να έχει την πρωτοβουλία και τις κινήσεις, χωρίς ωστόσο να βρίσκει κάποιο γκολ. Το τέρμα ωστόσο ήρθε στο 44ο λεπτό, με τον Κλιχ να ανοίγει το σκορ και να γράφει το 1-0 για τη Λιντς λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Ένα γκολ το οποίο «ξεκλείδωσε» οριστικά τους γηπεδούχους, καθώς ο Χάρισον στο 60ο λεπτό κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μπιέλσα, η οποία βρέθηκε να προηγείτα με 2-0.

Δύο γκολ του Ροντρίγκο (77′, 79′) τελείωσαν την υπόθεση και χάρισαν ένα σημαντικό «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους που συνεχίζου να ελπίζουν…

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πίκοκ Φαρέλ, Τέιλορ, Μι, Ταρκόβσκι, Λόουτον, Μπράουνχιλ, Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝέιλ (70’ Γκούντμουντσον), Γουντ (65’ Μπαρνς), Βίντρα (65’ Ροντρίγκες)

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Στρόικ, Γιορέντε, Αλιόσκι, Φίλιπς, Κλιχ (76’ Ρόμπερτς), Ραφίνια (81’ Πόβεδα Οκάμπο), Ντάλας, Χάρισον, Μπάμφορντ (59’ Ροδρίγο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ