Φαβορί για Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φαβορί για Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι ο Νο. 1 στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα ΜΜΕ του εξωτερικού τονίζουν ότι οι κόκκινοι διάβολοι είναι φαβορί για να τον αποκτήσουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην επόμενη σεζόν και να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή της Premier League. Το έμψυχο δυναμικό που έχει αυτή τη στιγμή είναι αρκετά καλό αλλά προφανώς χρειάζεται προσθαφαιρέσεις για να καταφέρει να κοντράρει την Μάντσεστερ Σίτι.

Μία από τις θέσεις στις οποίες η Γιουνάιτεντ χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του εξτρέμ με την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, που είχε απασχολήσει πέρυσι, να επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα ξανά πολύ δυνατά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίζονται από μερίδα του Τύπου ως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Άγγλου εξτρέμ της Ντόρτμουντ, έχοντας ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους εκπροσώπους του.

Βέβαια, δεν έχει μιλήσει ακόμα με την Ντόρτμουντ ώστε να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν το ποσό της μεταγραφής του. Οι Γερμανοί φέρεται να ζητάνε ένα ποσό στα 90 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον Σάντσο να φύγει, ενώ ο Άγγλος εξτρέμ έχει θέσει ως προτεραιότητα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σχέση με τις υπόλοιπες που ενδιαφέρονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ