Ντε Μπρόινε : «Ελπίζω να μείνω για πάντα στο Μάντσεστερ»

Ντε Μπρόινε : «Ελπίζω να μείνω για πάντα στο Μάντσεστερ»

Την επιθυμία του να μείνει για πάντα στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναγνωρίζει το μεγάλο ταλέντο του και ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, έως το καλοκαίρι του 2023, με βελτιωμένες αποδοχές, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησης του σε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» και την εφετινή σεζόν.

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή φέτος στην Αγγλία, δήλωσε πως οι πολίτες του προσφέρουν την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους και τόνισε πως θέλει να φορά τη φανέλα τους για πολλά χρόνια ακόμη:

«Θεωρώ πως με τη Σίτι μπορώ να πετύχω όλους τους στόχους μου. Η δυναμική του συλλόγου είναι τεράστια και με την ομάδα που έχουμε αυτή τη στιγμή κάνουμε εξαιρετική δουλειά. Θεωρώ πως ο τρόπος που αγωνιζόμαστε είναι ένας από τους καλύτερους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να μείνω για πάντα στο Μάντσεστερ».

Ο Ντε Μπρόινε αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τη Σίτι, η οποία δαπάνησε 74 εκατ για πάρει τα δικαιώματα του από τη Βόλφσμπουργκ. Συνολικά, με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, ο Βέλγος μετράει 30 γκολ και 48 ασίστ σε 114 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ