Η Αγγλία «φλέγεται» και ο Ολυμπιακός… αγωνιά

Η Αγγλία «φλέγεται» και ο Ολυμπιακός… αγωνιά

Αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λέστερ μετράνε στην Αγγλία, καθώς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κλειδώσουν τα εισιτήρια του επόμενου Champions League. Ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού.

Η Λέστερ ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την κατάκτηση του FA Cup, καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Τσέλσι στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» με 1-0 και να κάνει δικό της τον συγκεκριμένο τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

«Μπλε» και «αλεπούδες» πλέον ετοιμάζονται για τον δεύτερο… τελικό τους. Τον… τελικό τετράδας στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι θα φιλοξενήσει στο Λονδίνο (18/5) την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, επιθυμώντας να πάρει την εκδίκηση της.

Ίσως ο πιο κρίσιμος αγώνας της σεζόν. Όχι μόνο για τις δύο ομάδες, αλλά γενικότερα για όλες όσες παλεύουν αυτή τη στιγμή για την τετράδα. Μία αναμέτρηση που θα κλειδώσει (σχεδόν) τα εισιτήρια του επόμενου Champions League τα οποία έχουν πάρει… φωτιά!

Η Λέστερ αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, καθώς οι «αλεπούδες» βρίσκονται στο +2 από την Τσέλσι και στο +3 από τη Λίβερπουλ που χάρη στον Άλισον έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Με μόλις δύο αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όλα τα βλέμματα πέφτουν προφανώς στο μεγάλο ντέρμπι των δύο φιναλίστ του FA Cup. Η Λέστερ πηγαίνει στο Λονδίνο για δύο αποτελέσματα, σε αντίθεση με την Τσέλσι που θέλει μόνο νίκη!

Όπως και ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι θα δουν επίσης με αγωνία τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει και όλο το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας του Πειραιά…

Σε περίπτωση που η ομάδα του Τόμας Τούχελ καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, τότε ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αντί για τον πρώτο.

Εάν οι «μπλε» δεν καταφέρουν να κλειδώσουν μία θέση στο επόμενο Champions League μέσω του πρωταθλήματος, τότε οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να περιμένουν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στις 29 του μηνός, ευελπιστώντας να μην το κατακτήσει η ομάδα του Λονδίνου, καθώς έτσι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο, που σημαίνει πως η προετοιμασία της ομάδας θα προγραμματιστεί νωρίτερα…

Με λίγα λόγια, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «θέλει» νικήτρια του ντέρμπι της Τρίτης την Τσέλσι, ώστε οι «μπλε» να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο επόμενο Champions League μέσω του πρωταθλήματος.

Ένας αγώνας που κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον τόσο των Άγγλων φιλάθλων, όσο και των ερυθρόλευκων…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Premier League μέχρι το φινάλε (με αστερίσκο τα εκτός έδρας ματς):

Λέστερ: Τσέλσι*, Τότεναμ
Τσέλσι: Λέστερ, Άστον Βίλα*
Λίβερπουλ: Μπέρνλι*, Κρίσταλ Πάλας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ