Σόλσκιερ: «Οι διαμαρτυρίες επηρέασαν τους παίκτες»

Σόλσκιερ: «Οι διαμαρτυρίες επηρέασαν τους παίκτες»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέφερε πως οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της διοίκησης επηρέασαν την ομάδα.

Οι πρόσφατες διαμαρτυρίες των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον των ιδιοκτητών του συλλόγου επηρέασαν τους παίκτες και συνέβαλαν σε μη επιθυμητά αποτελέσματα, όπως δήλωσε σήμερα ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι δεύτερη στη βαθμολογία και υποδέχεται αύριο την Φούλαμ, έχασε από τη Λέστερ και τη Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα, έχοντας μείνει αήττητη στα προηγούμενα 14 παιχνίδια της.

Ο αγώνας με τη Λίβερπουλ είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 2 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε αφού οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» για να διαμαρτυρηθούν εναντίον των ιδιοκτητών του συλλόγου, της οικογένειας Γκλέιζερ.

Η διαμαρτυρία ακολούθησε την απόφαση της Γιουνάιτεντ να προσχωρήσει στην ευρωπαϊκή Super League (ESL). Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ηττήθηκε 4-2 από τη Λίβερπουλ στον αγώνα που επαναπρογραμματίστηκε για την Πέμπτη, 48 ώρες μετά την ήττα από τη Λέστερ.

«Απλώς δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία γιατί χάσαμε τα δύο παιχνίδια, αλλά σίγουρα είναι ένας λόγος πίσω από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που είχαμε» δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής σε συνέντευξη Τύπου.

«Φυσικά, είναι αδύνατο για τους παίκτες να εμφανιστούν και να παίξουν με την ένταση και το επίπεδο που απαιτείται λόγω του αριθμού των παιχνιδιών» πρόσθεσε.

Παρά τις εντάσεις έξω από το γήπεδο και τις πιθανότητες για περαιτέρω διαμαρτυρίες αύριο, ο Σόλσκιερ είναι ικανοποιημένος που περίπου 10.000 φίλαθλοι θα μπουν στο «Θέατρο των Ονείρων», για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη Φούλαμ.

«Νομίζω ότι η διάθεση σε οποιοδήποτε σύλλογο και η σχέση μεταξύ μιας ομάδας και των οπαδών είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο» δήλωσε ο Σόλσκιερ. «Είμαστε όλοι άνθρωποι, θα αντιδράσουμε στο να επαναφέρουμε τους υποστηρικτές μας με θετικό τρόπο. Πάντα ήταν εκεί πίσω, δίνοντάς μας επιπλέον ενέργεια και ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα δώσουν στους φιλάθλους έναν λόγο να πανηγυρίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ