Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-2

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-2

Mια ψυχωμένη Μπράιτον στο δεύτερο ημίχρονο, επέστρεψε από το 0-2, σημειώνοντας τρια γκολ σε 26 λεπτά και έσπασε το νικηφόρο σερί της Μάντεστερ Σίτι με τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες.

Την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Νιουκάστλ η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε την 12η σερί εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο αποτέλεσε το απόλυτο ρεκόρ σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Λίγες μέρες μετά, η Μπράιτον στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι των Πολιτών για την φετινή χρονιά έβαλε stop στο σερί της Σίτι. Με μια απίστευτη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γλάροι επέστρεψαν από το 2-0 των Πρωταθλητών και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Ιλκάι Γκουντογκάν άνοιξε το σκορ για τους Πολίτες. Μετά από σέντρα του Μαχρέζ ο Γερμανός μέσος με καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά τους Πρωταθλητές.

Ωστόσο στο 11ο λεπτό το σκληρό τάκλιν του Κανσέλο άφησε τους Πολίτες με 10, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είχε πρόβλημα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Φόντεν (48΄ φάνηκε να απλοποιεί την κατάσταση, άλλα η Μπράιτον αντέδρασε άμεσα. Δυο λεπτά αργότερα μετά από λάθος του Ρόντρι ο Τροσάρ βγήκε στην ανεπίθεση, πάτησε περιόχη και εκτέλεσε από κοντά τον Έντερσον, ενώ στο 72΄ η δυνατή κεφαλιά του Γουέμπστερ έκανε το 2-2.

Ο Μπερν στο 76′ με το πρώτο του γκολ για την ομάδα του παίρνοντας το «ριμπάουντ» από απόκρουση του Έντερσον στην πρώτη του προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μπροστά σε 7.900 οπαδούς

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Μπερν, Γουέμπστερ, Μόντερ, Γουάιτ, Γκρος, Αλσάτε (65’ Ζέκιρι), Μπισουμά, ΜακΆλιστερ, Τζαχανμπάκς (49’ Λαλάνα), Γουέλμπεκ (28’ Τροσάρντ)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο Γκιντογκάν (55’ Φερναντίνιο), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (77’ Ζέσους), Φόντεν, Μαχρέζ, Τόρες (15’ Γκαρσία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ