Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την Τσέλσι

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την Τσέλσι

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Τσέλσι-Λέστερ παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και αυτό δεν αποκλείεται να επιφέρει «βαρύτατες» ποινές στους «μπλε» του Λονδίνου.

Η Τσέλσι πήρε μία ιδιαιτέρως σημαντική νίκη πριν λίγες ημέρες. Για την 37η αγωνιστική της Premier League οι «μπλε» του Λονδίνου επικράτησαν 2-1 της Λέστερ και έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης στο επόμενο Champions League, καθώς παραμένουν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Προς το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με την αντίδραση του Ρούντιγκερ σε ένα άσχημο μαρκάρισμα του Ρικάρντο στον Τσίλγουελ να μετατρέπεται σε γενική σύρραξη.

Μπορεί αυτή τη στιγμή η θέση της Τσέλσι στο επόμενο Champions League να μοιάζει σχεδόν εξασφαλισμένη, αλλά τα παραπάνω γεγονότα που μόλις αναλύσαμε ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα. Και αυτό διότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Mirror», η Τσέλσι κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών!

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει περιθώριο μέχρι την Τρίτη 25 Μαΐου να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Τσέλσι έχει βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε παρόμοια θέση τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας απείθαρχης συμπεριφοράς παικτών της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ