Ροναλντίνιο : «Ο Κέιν μπορεί να παίξει σε όποια ομάδα θέλει»

Ροναλντίνιο : «Ο Κέιν μπορεί να παίξει σε όποια ομάδα θέλει»

Ο Ροναλντίνιο κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην αγγλική Mirror και έπλεξε το εγκώμιο του σταρ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός κάνει άλλη μια εξαιρετική σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας μέχρι στιγμής 35 γκολ. Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγαθηρίων της Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον έχει πρώτο στη μεταγραφική της λίστα, […]

Ο Ροναλντίνιο κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην αγγλική Mirror και έπλεξε το εγκώμιο του σταρ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός κάνει άλλη μια εξαιρετική σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας μέχρι στιγμής 35 γκολ. Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγαθηρίων της Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον έχει πρώτο στη μεταγραφική της λίστα, όπως αναφέρουν στην Αγγλία.

Ο Ρόνι πιστεύει ακράδαντα ότι ο 24χρονος επιθετικός μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί σε όποια ομάδα θέλει. «Ο Χάρι Κέιν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει βελτιώσει πολύ το επίπεδό του. Είναι σε θέση να αγωνιστεί σε όποια ομάδα θέλει.

Στην Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη θα είναι η ομάδα. Είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που έχουν αυτό το προνόμιο.», τόνισε ο θρυλικός Ροναλντίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ