Γκουαρδιόλα : «Ξεχνάμε τι έχουμε κάνει ως τώρα, σκεφτόμαστε μόνο την Άρσεναλ»

Γκουαρδιόλα : «Ξεχνάμε τι έχουμε κάνει ως τώρα, σκεφτόμαστε μόνο την Άρσεναλ»

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο πρώτο ματς της 28ης αγωνιστικής της Premier League και ο τεχνικός των Πολιτών παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι και αν η Σίτι είχε νικήσει την Άρσεναλ στον Τελικό του League Cup πριν από τέσσερις μέρες. Η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υποτιμούν τους κανονιέρηδες και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυριανή αναμέτρηση.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα προσεχή 6 ματς θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια, η ποιότητα των αντιπάλων μας είναι πολύ καλή και τα τέσσερα από αυτά θα τα δώσουμε εκτός έδρας.

Σκεφτόμαστε την Άρσεναλ, την Τσέλσι, την Τότεναμ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το εκτός με την Στόουκ, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θα πάμε στο Γκούντισον Παρκ για να αντιμετωπίσουμε την Έβερτον, όπου πάντα είναι μία δύσκολη μάχη.

Στο ποδόσφαιρο ξεχνάς τι έχεις κάνει, καλό ή κακό, και σκέφτεσαι το επόμενο. Εμείς έχουμε το μυαλό μας στο αυριανό ματς με την Άρσεναλ και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Πρώτος στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ