Η Λίβερπουλ διοργανώνει φιλικό με τη Ρέιντζερς του Τζέραρντ

Η Λίβερπουλ διοργανώνει φιλικό με τη Ρέιντζερς του Τζέραρντ

Η Λίβερπουλ σχεδιάζει την καλοκαιρινή της προετοιμασία και αναμένεται να παίξει φιλικό με τη Ρέιντζερς του πρώην εμβληματικού αρχηγού των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραρντ.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για την καλοκαιρινή περίοδο, σχεδιάζοντας μια σειρά από φιλικούς αγώνες. Ένα εξ’ αυτών αναμένεται να είναι κόντρα στη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ. Η καλοκαιρινή προετοιμασία των Reds θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, με την πρώτη συνάντηση να είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν στα πλάνα τους στα τέλη Ιουλίου να αγωνιστούν στο Άνφιλντ με την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς, φέρνοντας έτσι τον Στίβεν Τζέραρντ ξανά στο Άνφιλντ ως αντίπαλο. Στο φιλικό αναμένεται πως θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του Άνφιλντ.

Ο πρώην παίκτης και θρύλος της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας βρίσκεται στον πάγκο της Ρέιντζερς από το 2018, μετρώντας 68 νίκες, 27 ισοπαλίες και 18 ήττες, χωρίς να έχει καταφέρει να κατακτήσει ακόμα κάποιον τίτλο. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και φαίνεται διατεθειμένος να το τηρήσει και να παραμείνει στη Σκωτία και για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ