Τσέλσι: «Φουλάρει» για διπλό… μπαμ με Χάαλαντ και Χακίμι

Τσέλσι: «Φουλάρει» για διπλό… μπαμ με Χάαλαντ και Χακίμι

Έτοιμη να... ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αποκτήσει τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Ασράφ Χακίμι είναι η Τσέλσι!

Έτοιμη να «τρελάνει» ολόκληρη την Ευρώπη και να προχωρήσει σε δύο μεταγραφικές… βόμβες που θα αλλάξουν τις ισορροπίες φαίνεται πως είναι η Τσέλσι! Σύμφωνα με τα Μέσα του «Νησιού» οι «μπλε» ετοιμάζουν δύο «δυνατές» προτάσεις για τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Ασράφ Χακίμι.

Όπως αναφέρει η Telegraph, η Τσέλσι ισοφάρισε την πρόταση των 60 εκατομμυρίων ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μαροκινό φουλ μπακ της Ίντερ και φαίνεται να βρίσκεται σε pole position αυτή τη στιγμή. Οι «νερατζούρι» από την πλευρά τους θέλουν 80 εκατομμύρια, ωστόσο οι Λονδρέζοι αναμένεται να δώσουν και έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να λάβουν το «πράσινο» φως.

Από την άλλη, η απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ μοιάζει πιο δύσκολη, ωστόσο δεν θεωρείται απίθανη. Η Ντόρτμουντ απαιτεί πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή, την ώρα που η Τσέλσι φέρεται να έχει ετοιμάσει πρόταση που θα φτάνει στα 130 εκατομμύρια.

Η πλευρά του Νορβηγού ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό στην προοπτική να μετακομίσει ο 21χρονος στο Λονδίνο, κάτι που δίνει ένα έξτρα… boost στην Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να ετοιμάζεται να κάνει μεγάλα… δώρα στον Γερμανό τεχνικό μετά την κατάκτηση του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ