«Η Σίτι βάζει πωλητήριο σε 7 ποδοσφαιριστές για να πάρει Κέιν-Γκρίλις»

«Η Σίτι βάζει πωλητήριο σε 7 ποδοσφαιριστές για να πάρει Κέιν-Γκρίλις»

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει πωλητήριο σε 7 ποδοσφαιριστές για να εξοικονομήσει χρήματα για τις μεταγραφές των Κέιν και Γκρίλις.

H Mάντσεστερ Σίτι έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει θέσει ήδη τους δυο μεγάλους στόχους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Ο Καταλανός τεχνικός έχει βάλει ως προτεραιότητα τους Χάρι Κέιν και Τζακ Γκρίλις, ωστόσο τόσο η Τότεναμ, όσο και η Άστον Βίλα έχουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για να παραχωρήσουν τους παίκτες.

Μπορεί ο Κέιν να έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Τότεναμ το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο τα Σπιρούνια ζητούν σχεδόν ένα πόσο κοντά στα 170 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ενώ οι Χωριάτες θέλουν 80 εκατ. ευρώ για τον Γκρίλις.Για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι Πολίτες είναι διατεθειμένοι να βάλουν πωλητήριο σε 7 ποδοσφαιριστές για να εξοικονομήσουν χρήματα για τους Κέιν και Γκρίλις.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αυτοί είναι οι Τζακ Χάρισον,Πέντρο Πόρο ,Λούκας Νμέτσα, Γιάνγκελ Ερέρα,Ιβάν Ίλιτς, Μόργκαν Ρότζερς, ενώ δεν αποκλείεται και η πώληση κάποιου εκ των Ραχίμ Στέρλινγκ, Γκάμπριελ Ζεσούς, Ιλκάι Γκουντογάν και Ρίγαντ Μαχρέζ. Ενώ, παράλληλα η Σίτι παρακολουθεί και τις εξελίξεις στην περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, για τον οποίον κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Πολίτες να έχουν το 15% της μεταγραφής ως ποσοστό μεταπώλησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ