Έβερτον : Χειρουργήθηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μανγκαλά

Έβερτον : Χειρουργήθηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μανγκαλά

Σημαντικό πλήγμα για την Έβερτον με τον Ελιακίμ Μανγκαλά. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και ο προπονητής του, Σαμ Άλαρνταϊς επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. «Το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο από ότι νομίζαμε αρχικά. Έκανε την επέμβαση και νομίζω πως […]

Σημαντικό πλήγμα για την Έβερτον με τον Ελιακίμ Μανγκαλά. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και ο προπονητής του, Σαμ Άλαρνταϊς επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο από ότι νομίζαμε αρχικά. Έκανε την επέμβαση και νομίζω πως είναι εξαιρετικά απίθανο να καταφέρει να παίξει ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν. Συμφωνήσαμε με τη Μάντσεστερ Σίτι να παραμείνει μαζί μας και να συνεχίσει εδώ την αποκατάστασή του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ζαχαρωτών».

Θυμίζουμε ότι ο Μανγκαλά παραχωρήθηκε δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στην Έβερτον στην τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Με τη φανέλα των μπλε του Μερσεϊσάιντ πρόλαβε να αγωνιστεί δύο φορές στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ