Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Τελευταία χρονιά του Ζλάταν στη Γιουνάιτεντ» είπε ο Μουρίνιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Τελευταία χρονιά του Ζλάταν στη Γιουνάιτεντ» είπε ο Μουρίνιο

Ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν, προκειμένου η κοινή συνεργασία ανάμεσα σε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνεχιστεί και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μετά από δύο σεζόν συνεργασίας φαίνεται πως οι δρόμοι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χωρίσουν τον προσεχή Ιούνιο.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε με δηλώσεις του και ο Ζοσέ Μουρίνιο, υπογραμμίζοντας πως αυτή θα είναι μία προσωπική απόφαση του «Ίμπρα», ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων, κάτι που έχει παίξει ρόλο.

«Πιστεύω πως αυτή η σεζόν είναι η τελευταία για τον Ζλάταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για μία προσωπική του απόφαση για το αν θα φύγει ή αν θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου. Έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει σχετικά με τη ζωή του και το μέλλον του. Δυστυχώς, όμως, είχε μερικούς πολύ σοβαρούς τραυματισμούς όσο καιρό ήταν μαζί μας που δεν του επέτρεψαν να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Αυτή η σεζόν είναι πολύ δύσκολη για εκείνον. Δεν είναι τραυματίας. Ωστόσο, δεν δείχνει έτοιμος για να παίξει», είπε αρχικά ο Μουρίνιο για να συνεχίσει λίγο αργότερα:

«Μιλάμε για ένα πρωταθλητή των γηπέδων που έχει εγωισμό και μόνο όταν νιώσει 100% καλά θα πει «ναι είμαι έτοιμος και θέλω να αγωνιστώ και πάλι». Γι’ αυτό το λόγο και προπονείται πολύ σκληρά όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ