«Τίτλοι τέλους» για Καβάνι μετά το Κατάρ – Σκέφτεται την Λατινή Αμερική

«Τίτλοι τέλους» για Καβάνι μετά το Κατάρ – Σκέφτεται την Λατινή Αμερική

Ο Έντισον Καβάνι σκέφτεται να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ πιθανολογείται πως η καριέρα του θα ολοκληρωθεί στη Λατινική Αμερική.

Φινάλε στην καριέρα του σκέφτεται να βάλει ο Έντισον Καβάνι στην καριέρα του μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

Παρόλα αυτά φημολογείται πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτιμάει να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όντας παίκτης κάποιας ομάδας στην Λατινική Αμερική, με τον ίδιο να έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την Μπόκα Τζούνιορς.

«Ο αδελφός μου είχε κάποιες συζητήσεις, συμβαίνουν πράγματα στο ποδόσφαιρο που είναι φυσιολογικά. Αλλά από εκείνη τη συζήτηση να πω κάτι συγκεκριμένο; Δεν μπορώ. Θα ήθελα να παίξω και πάλι στη Λατινική Αμερική, δήλωσε αρχικά για κάποια πιθανή μεταγραφή του και συνέχισε μιλώντας για το κλείσιμο της καριέρας του:

«Νομίζω πως στο ποδοσφαιρικό μου επίπεδο με την Εθνική ομάδα ο στόχος είναι η παρουσία στο Παγκόσμιο του Κατάρ. Από εκεί ίσως να κάνω ένα βήμα πίσω και να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και στις επιχειρήσεις μου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ