Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό και Τσιμίκα

Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό και Τσιμίκα

Η καθοριστική παράμετρος για το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ ακούει στο όνομα Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά την αποχώρηση του Χοσέ Χολέμπας, ο Ολυμπιακός ψάχνει αριστερό μπακ για να συμπληρώσει το δίδυμο της πλευράς μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Και είναι απολύτως φυσιολογικό εφόσον ο Κώστας Τσιμίκας φύγει στο Άνφιλντ, έστω και ως δανεικός, να τεθεί ζήτημα επιστροφής του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Άλλωστε, το ιδανικό περιβάλλον για να επανέρθει ο Τσιμίκας σε υψηλά στάνταρ μετά από μία σεζόν απραξίας, είναι εκείνο στο οποίο διέπρεψε: ο Ολυμπιακός.

Το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδα «Teamtalk» έγραψε την Πέμπτη ότι η Λίβερπουλ πλέον δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον Τσιμίκα με δανεισμό. Ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος τον Ιανουάριο ήταν αρνητικός, τώρα εμφανίζεται πρόθυμος να συγκατατεθεί ώστε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής να πάει κάπου και να παίξει.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε και τον Ιανουάριο με τον Τσιμίκα, αλλά τότε η Λίβερπουλ απάντησε αρνητικά. Τώρα τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί και ο Τσιμίκας συγκεντρώνει πιθανότητες να αποχωρήσει, αν και προσωρινά.

Για τον διεθνή ακραίο έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον η Νάπολι και η Φενέρμπαχτσε, όπως υποστηρίζουν ιταλικά και τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Η Νάπολι παρακολουθεί τον παίκτη από τον Ιανουάριο και η Corriere Dello Sport ανέφερε πως ετοιμάζει νέα πρόταση στη Λίβερπουλ.

Από εδώ και πέρα, το ζητούμενο είναι αν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία που μετέφερε την Πέμπτη το «Teamtalk»: η στάση του Κλοπ για τον Τσιμίκα. Αυτή είναι η καθοριστική παράμετρος για το μέλλον του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Αν και όταν τεθεί θέμα, ο Ολυμπιακός θα ψάξει την υπόθεση του Τσιμίκα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πολύ καλά τον παίκτη, τι θα δώσει και πως μπορεί να το δώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ