Μουρίνιο για Ντε Μπρόινε: «Εκείνος ήθελε να φύγει, εγώ δεν τον έδινα ούτε δανεικό»

Μουρίνιο για Ντε Μπρόινε: «Εκείνος ήθελε να φύγει, εγώ δεν τον έδινα ούτε δανεικό»

Σε μία αποκάλυψη για τον λόγο που έφυγε από την Τσέλσι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο Eurο συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος μαέστρος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και οδηγεί τους Κόκκινους Διαβόλους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλήμα.

Ο αστέρας των Πολιτών μπορεί να έχει αγωνιστεί σε ενάμιση παιχνίδι μέχρι στιγμής αλλά έχει προλάβει να αφήσει το στίγμα του στην διοργάνωση, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής ένα γκολ και δυο ασίστ.Ωστόσο, για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο Βέλγος άσος έπρεπε να δουλέψει, να εξελιχθεί και να υπομείνει την αμφισβήτηση που υπήρχε στο πρόσωπο του κατά την παρουσία του στην Τσέλσι και λεγόταν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τότε δεν τον πίστευε και κάπως έτσι ο Ντε Μπρόινε αποχώρησε.

Αρκετά χρόνια μετά ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι ήθελε να έχει στο ρόστερ του τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι: «Με είχε εντυπωσιάσει τόσο πολύ που δεν ήθελα να φύγει ως δανεικός και ήθελα να μείνει μαζί μας. Έπαιξε στο πρώτο ματς με την Χαλ, έπαιξε και στο δεύτερο που πήγαμε στο “Ολντ Τράφορντ” και μετά ήρθε να μου πει ότι ήθελε να παίζει σε κάθε ματς, κάθε λεπτό. Πίεσε την κατάσταση και ήθελε να πάει ξανά στη Γερμανία που ήταν χαρούμενος και ήξερε ότι θα παίζει. Έβαλε πίεση στον εαυτό του και στην κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την περίοδο, αλλά του βγήκε σε καλό με τις επιλογές που έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ