Σίμαν: «Ελπίζω η Άρσεναλ να κλείσει τον Γουάιτ»

Σίμαν: «Ελπίζω η Άρσεναλ να κλείσει τον Γουάιτ»

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Σίμαν, εξέφρασε την επιθυμία του να κάνουν δικό τους οι «κανονιέρηδες» τον Μπεν Γουάιτ.

Η Άρσεναλ συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση του Μπεν Γουάιτ και κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Μπράιτον για να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της Μπράιτον απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση 45 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αμυντικό και η ομάδα του Λονδίνου επανήλθε προτείνοντας αυτή τη φορά 52 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Γουάιτ, με τους «γλάρους» να ζητούν 60 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

«Δεν πρέπει να χαθεί ο Γουάιτ. Τα έχει όλα ως αμυντικός και είμαι σίγουρος πως θα διορθώσει τα προβλήματα στην άμυνα της ομάδας. Ελπίζω η διοίκηση να κινηθεί γρήγορα και να κλείσει τη μεταγραφή», δήλωσε ο θρυλικός τερματοφύλακας της Αρσεναλ και της εθνικής Αγγλίας, Ντέιβιντ Σίμαν.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει ραγδαία εξέλιξη την τελευταία διετία. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Λιντς από την Μπράιτον, μετρώντας 46 συμμετοχές στα «παγώνια», που πανηγύρισαν την άνοδο, και τη φετινή σεζόν επέστρεψε στους «γλάρους», όντας βασικός και αναντικατάστατος στην Premier League, παίζοντας σε 36 ματς. Ο Γουάιτ μετέχει στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας στο EURO 2020, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ