Λίβερπουλ : «Μας λείπει ο Κουτίνιο, αλλά…» είπε ο Κλοπ

Λίβερπουλ : «Μας λείπει ο Κουτίνιο, αλλά…» είπε ο Κλοπ

Η απουσία του Φελίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ είναι μεγάλη, αλλά, αυτό δεν έχει επηρεάσει την ομάδα, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Νιούκαστλ, αλλά, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε γι’ ακόμη μία φορά σχετικά με την απουσία του Φελίπε Κουτίνιο.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχτηκε πως η απουσία του Βραζιλιάνου χαφ μπορεί να είναι μεγάλη, όμως, οι παίκτες του δεν την έχουν αφήσει να φανεί εντός αγωνιστικού χώρου.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε αυτό και το βιώσαμε και στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και πως έκαναν αυτά που χρειαζόντουσαν να γίνουν.

Βάλαμε δύο εκπληκτικά γκολ, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και μερικά περισσότερα, ενώ είδαμε και μία παγκόσμιας κλάσης απόκρουση από τον Κάριους. Εκτός από αυτή δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά άλλα στο ματς. Είμαι χαρούμενος», σχολίασε αρχικά για το 2-0 επί της Νιούκαστλ, και προσέθεσε:

«Η αντίδραση της ομάδας είναι αυτή που ελπίζαμε πως θα είναι μετά από την αποχώρηση του Κουτίνιο. Είναι τεράστιος παίκτης και μας λείπει, αλλά αυτό δεν φαίνεται στο χορτάρι. Είναι δουλειά των παιδιών να σιγουρευτούμε πως δεν θα δείξουμε στο γήπεδο ότι μας λείπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ