Μάντσεστερ Σίτι : «Θα σπάσουμε πολλά ρεκόρ» είπε ο Κομπανί

Μάντσεστερ Σίτι : «Θα σπάσουμε πολλά ρεκόρ» είπε ο Κομπανί

Ικανοί να γράψουν ιστορία είναι φέτος οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί.

Η φετινή Μάντσεστερ Σίτι πάει από το καλό στο καλύτερο και έχει βαλθεί να σπάσει τα κοντέρ με τις απανωτές νίκες που παίρνει. Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί, πιστεύει πως αυτός και οι συμπαίκτες του ως το τέλος της σεζόν έχουν το χρόνο να σπάσουν πολλά ρεκόρ και να γράψουν τη δική τους ιστορία με τα μπλε χρώματα.

«Μετά το παιχνίδι στην έδρα της Άρσεναλ, ρωτούσα στα αποδυτήρια πόσα παιχνίδια μας έχουν απομείνει και κανείς δεν ήξερε να απαντήσει! Αυτό αποδεικνύει ότι ζούμε το τώρα, κοιτάμε μόνο το παρόν και πως δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ», ήταν το πρώτο σχόλιο του αρχηγού της Σίτι που συνέχισε:

«Εάν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, θα έρθουν και οι καταρρίψεις των ρεκόρ. Δεν είναι πυρηνική φυσική! Έχουμε βάλει τον εαυτό μας στη διαδικασία να πηγαίνουμε κάθε βήμα τη φορά.

Δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ σε συγκομιδή βαθμών ή νικών. Απλά θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που κοίταξα πίσω και είπα ότι παίξαμε άσχημα. Ειλικρινά δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ