Μπράιτον – Άρσεναλ 2-1

Μπράιτον – Άρσεναλ 2-1

Η Άρσεναλ ηττήθηκε και από την Μπράιτον (2-1), ισοφάρισε στοιχειωμένα αρνητικά ρεκόρ και με την εικόνα που παρουσιάζει μοιάζει αβέβαιο ακόμα και το αν θα καταφέρει να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν. 

Είχε να κάνει τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις από τον Οκτώβριο του 2002. Είχε να χάσει τέσσερα σερί εκτός έδρας ματς σε ένα ημερολογιακό έτος από το… 1925. Η Άρσεναλ τα «κατάφερε» και κόντρα στην Μπράιτον, ηττήθηκε 2-1 και όχι μόνο ισοφάρισε στοιχειωμένα αρνητικά ρεκόρ, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει, μοιάζει αβέβαιο ακόμα και το αν θα καταφέρει να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7′ με σουτ του Ντανκ έπειτα από κακή απομάκρυνση του Τσεχ (ίσως του έγινε και φάουλ) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 26′ με κεφαλιά του Μάρει. Ο 34χρονος φορ έφθασε τα έξι γκολ μέσα στο 2018, είναι -μαζί με τον Κέιν- ο Άγγλος με τα περισσότερα και βλέπει μπροστά του μονάχα τους Σαλάχ (7) και Αγουέρο (9). Με τα γκολ αυτά η Άρσεναλ είδε την εστία της να παραβιάζεται για ενδέκατο σερί ματς στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ από τον Φλεβάρη του 2002.

Στο 43′ η Άρσεναλ μείωσε. Ο Τσάκα (έξι ασίστ φέτος, μόνο ο Οζίλ έχει περισσότερες από αυτόν) έβγαλε έξυπνη ασίστ στον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Ράιαν και έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Οι Κανονιέρηδες έφθασαν κοντά στην ισοφάριση στο 58′, όταν ο Οζίλ είδε το σουτ να φεύγει ξυστά από το αριστερό δοκάρι, από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, δεν απείλησαν και μοιραία υπέστησαν μια ακόμα ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ