Επίσημη η «βόμβα»: Στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Επίσημη η «βόμβα»: Στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους κόκκινους διαβόλους να ανακοινώνουν το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, που ήθελε να κάνει από το περσινό καλοκαίρι.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μετά από πολύ προσπάθεια και πολλές πιέσεις προς τους Βεστφαλούς τα βρήκαν εντέλει και πραγματοποίησαν την μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο Σάντσο είχε συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό με τη Γιουνάιτεντ και απλά περίμενε τη συγκατάθεση της Ντόρτμουντ, αφού ήθελε να επιστρέψει στο Νησί. Συνολικά η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα εκταμιεύσει πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ με τον 21χρονο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο και να ενσωματώνεται στον σύλλογο μετά την ολοκλήρωση του Euro, όπου αγωνίζεται με τα χρώματα της Αγγλίας.

Ο Σάντσο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γουότφορντ, στη συνέχεια πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι και το καλοκαίρι του 2017 στην Ντόρτμουντ με 7,85 εκατ. ευρώ. Με την Μπορούσια κατέγραψε 137 εμφανίσεις με 50 γκολ και 64 ασίστ, ενώ είναι 20 φορές διεθνής (με 3 γκολ) με την εθνική ομάδα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ