Ο Έλληνας από τον Ολυμπιακό, που πάει με τον Μάρκο Σίλβα (και) στη Φούλαμ (pics)

Ο Έλληνας από τον Ολυμπιακό, που πάει με τον Μάρκο Σίλβα (και) στη Φούλαμ (pics)

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της βρετανικής ομάδας και στο σταφ που ανακοινώθηκε υπάρχει ένας Ελληνας…

Προπονητής της Φούλαμ είναι και επίσημα πλέον ο Μάρκο Σίλβα, με την βρετανική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης (1/7) να ανακοινώνει την πρόσληψη του Πορτογάλου προπονητή. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ομάδα του Λονδίνου στα σαλόνια της Premier League, καθώς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι Κότατζερς τερμάτισαν στην 18η θέση της βαθμολογίας και υποβιβάστηκαν στη Championship.

Ο Μάρκο Σίλβα επιστρέφει στην Αγγλία, έχοντας ως παρακαταθήκη τις εμπειρίες που είχε συλλέξει όταν βρισκόταν στους πάγκους των Χαλ, Γουότφορντ και Εβερτον. Ο Πορτογάλος είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από την Εστορίλ το 2011 και το 2014 ανέλαβε την Σπόρτινγκ, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2015, όταν και ήρθε στον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον Αντώνη Λεμονάκη, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν αναλυτής στον Ολυμπιακό. Οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα στον πειραϊκό σύλλογο και ο Μάρκο Σίλβα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του Λεμονάκη. Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2016, πήρε μαζί του τον συμπατριώτη μας.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε στο τιμ του τον Λεμονάκη στις Χαλ, Γουότοφρντ και Εβερτον, ενώ πλέον ο πρώην αναλυτής του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και στο προπονητικό τιμ της Φούλαμ. Θα είναι μάλιστα ο μοναδικός που δεν είναι Πορτογάλος, καθώς οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ είναι συμπατριώτες του Μάρκο Σίλβα. Πρόκειται για τους Μπρούνο Μέντες, Λουίς Μπόα Μόρτε, Γκονζάλο Πέδρο και Ούγκο Ολιβέιρα.

Δείτε τη φωτογραφία του Λεμονάκη με τον Μάρκο Σίλβα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ