Η Λίβερπουλ ετοιμάζει πρόταση για Σαούλ

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει πρόταση για Σαούλ

H Λίβερπουλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βαϊνάλντουμ που πήγε στην Παρί και ο «εκλεκτός» φαίνεται πως είναι ο Σαούλ Νίγκεθ.

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail αναφέρει πως η Λίβερπουλ σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Σαούλ Νίγκεθ.

Ο 26χρονος μέσος εμφανίζεται να είναι ψηλά στη λίστα της αγγλικής ομάδας, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Λίβερπουλ είναι σίγουρη ότι μπορεί να ολοκληρώσει το deal, παρά τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ισπανίας, που έχουν οριστεί στη διπλάσια τιμή (80 εκατ.) και το αστρονομικό ποσό της ρήτρας αποδέσμευσής στο συμβόλαιό του που αγγίζει τα 160 εκατ. ευρώ.

Κι όλα αυτά διότι το σίριαλ της παραμονής του κρατά εδώ και αρκετούς μήνες, με τον παίκτη να έχει χάσει τον ρόλο που είχε στην ομάδα και να φέρεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης, αν και έχει ακόμη πέντε χρόνια στο συμβόλαιό του (2026).

Παράλληλα με το όνομα του Σαούλ, πολυ ψηλά παραμένει και αυτό του Φλόριαν Νόιχαους της Γκλάντμπαχ, για τον οποίον οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους από τον Ιούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ