Έβερτον : Ξεκίνησε προπονήσεις ο Φούνες Μόρι

Έβερτον : Ξεκίνησε προπονήσεις ο Φούνες Μόρι

Ο Ραμίρο Φούνες Μόρι είναι πανέτοιμος, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και άρχισε να προπονείται με την Έβερτον μετά από αρκετούς μήνες απουσίας.

Ο Ραμίρο Φούνες Μόρι ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν, καθώς μετά από ένα χρόνο απουσίας είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση της Εβερτον. Ο 26χρονος αμυντικός έμεινε εκτός δράσης, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, ενώ αγωνιζόταν με την εθνική Αργεντινής, από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος είχε 26 συμμετοχές με την ομάδα του Μέρσεσαϊντ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αρχικά είχε εκτιμηθεί πως θα επέστρεφε στη δράση τον προηγούμενο Οκτώβριο, αλλά η αποθεραπεία του δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου.

Τις τελευταίες ημέρες ο Αργεντινός αμυντικός ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των ζαχαρωτών και φάνηκε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, θέτει υποψηφιότητα για να είναι στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Μπράιτον και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα: «Έτοιμος να αγωνιστώ ξανά για τους μπλε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ