Η Σίτι θα δώσει 22 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Γκουαρντιόλα

Η Σίτι θα δώσει 22 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Γκουαρντιόλα

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, προσφέροντας στον Καταλανό τεχνικό 22 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την δουλειά του Πεπ Γκουαρντιόλα και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα «πέσουν» υπογραφές για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου σκοπεύει να κάνει μια μυθική πρόταση στον Ισπανό, ύψους 22 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Καταλανού προπονητή θα πάει στο Μάντσεστερ για να ξεκινήσει τις επαφές με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Το υπάρχον συμβόλαιο έχει ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2019 αλλά επιθυμία του αγγλικού συλλόγου είναι η διετής επέκταση της συνεργασίας με τον Γκουαρντιόλα. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ο Ισπανός τεχνικός βλέπει με καλό μάτι την επέκταση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ