Μια «ανάσα» από Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια «ανάσα» από Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν φέρεται να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μεταγραφή να μοιάζει θέμα ημερών.

Θέμα ημερών είναι η παρουσία στο «Ολντ Τράφορντ» του Ραφαέλ Βαράν, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι και χθες έδωσε επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την άδεια να μιλήσει μαζί του.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια παρουσίας στη διάσημη ισπανική ομάδα, όμως πρόκειται αυτό το καλοκαίρι να φύγει από τους «μερένχες», πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, που λήγει το 2022.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν θ’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, θεωρώντας πως ήρθε ο καιρός για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που φέρεται πιο κοντά στην απόκτηση του και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα το σχετικά ρεπορτάζ ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει καταλήξει και θέλει τον Βαράν να είναι το δίδυμο με τον Χάρι Μαγκουάιρ στο κέντρο της άμυνας τα επόμενα χρόνια. Το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 60 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ