Μυθικό τρολάρισμα στην Άρσεναλ από εσθονικό σύλλογο (pics)

Μυθικό τρολάρισμα στην Άρσεναλ από εσθονικό σύλλογο (pics)

Η Άρσεναλ ξεκίνησε... στραβά χάνοντας από τη Χιμπέρνιαν με σκορ 2-1 σε φιλικό παιχνίδι και η Πάιντε Λινάμεσκοντ από την Εσθονία είχε κάτι να πει γι' αυτό.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις τις για τη νέα χρονιά. Στο πρώτο της φιλικό ματς ηττήθηκε με 2-1 από τη Χιμπέρνιαν, δεχόμενη γκολ μετά από επική γκάφα του τερματοφύλακά της. Θα περίμενε κανείς να την πικάρει κάποια από τις άλλες ομάδες της Πρέμιερ, όμως το τρολάρισμα ήρθε από την… Εσθονία.

Οι άνθρωποι της Πάιντε Λινάμεσκοντ τοποθετήθηκαν για την ήττα και μάλιστα διπλά. Αρχικά ανέβασαν φωτογραφία με το σκορ στο 1-0 και τη λεζάντα «Το πρώτο επεισόδιο του «All or Nothing» θα είναι τέλειο». Η αναφορά είναι για τη σειρά ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί τη σεζόν 2021/22 από την πλατφόρμα της Amazon και θα ακολουθεί τους «κανονιέρηδες» παντού.

Ένας οπαδός της Άρσεναλ απάντησε πως «μας κάνουν πλάκα και οι κωδικοί WiFi», με αφορμή το όνομα-σιδηρόδρομο των Εσθονών, οι οποίοι και πάλι περίμεναν στη γωνία για να απαντήσουν «το WiFi είναι στην Ευρώπη», καθώς αγωνίζονται στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ετοιμόλογοι οι Εσθονοί δε μπορούμε να πούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ