«25 εκατ. ευρώ για Ποντένσε η Τότεναμ»

«25 εκατ. ευρώ για Ποντένσε η Τότεναμ»

Οι Πετεινοί ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και ετοιμάζονται να προσφέρουν στην Γουλβς 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Στη μεταγραφική λίστα της Τότεναμ φέρεται να βρίσκεται ο Ντάνιελ Ποντένσε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα σε Αγγλία και Πορτογαλία. Οι Πετεινοί πριν από περίπου 15 ημέρες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος προπονητής του Ντάνιελ Ποντένσε στην Γουλβς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Τότεναμ την απόκτηση του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Το όνομα του βραχύσωμου εξτρέμ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Τότεναμ και μάλιστα τα ρεπορτάζ στην Μ. Βρετανία εμφανίζουν τους Πετεινούς έτοιμους να προσφέρουν 25 εκατ. ευρώ στην Γουλβς για να κάνουν δικό τους τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θέλει να πάρει μαζί του στην Τότεναμ τον συμπατριώτη του, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Γουλβς.

Οι Λύκοι τον είχαν αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2020 από τον Ολυμπιακό καταβάλλοντας περίπου 20 εκατ. ευρώ, με τον Ποντένσε τον 1.5 χρόνο που βρίσκεται στο Νησί να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και να έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο 25χρονος έχει παίξει συνολικά σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Γουλβς, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε 13 γκολ και 14 ασίστ σε 68 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ