Τρεις ομάδες της Premier League θέλουν τον Νέλσον – Από κοντά και ο Ολυμπιακός

Τρεις ομάδες της Premier League θέλουν τον Νέλσον – Από κοντά και ο Ολυμπιακός

Αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κρίσταλ Πάλας, η Μπρέντφορντ και η Μπράιτον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ρις Νέλσον, ενώ από κοντά βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Η υπόθεση του Ρις Νέλσον της Άρσεναλ βρίσκεται εκ νέου στο μεταγραφικό προσκήνιο.

Οι Λονδρέζοι προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον Νέλσον μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, αλλά σκοπεύουν να τον στείλουν δανεικό αυτή τη χρονιά για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο πως η Άρσεναλ πιστεύει στις δυνατότητες του για αυτό και θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο (το οποίο λήγει το 2023).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CBS Sports, τρεις ομάδες της Premier League έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 21χρονου ακραίου επιθετικού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για την Κρίσταλ Πάλας, τη Μπράιτον και τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ.

Ωστόσο, αυτές οι τρεις ομάδες προστίθενται στη λίστα των «μνηστήρων» για τον Νέλσον, καθώς υπενθυμίζεται ότι στην εξίσωση έχει μπει και ο Ολυμπιακός.

Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτισιο Ρομάνο πριν λίγες μέρες, οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν επικοινωνήσει με τον παίκτη και είχαν καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Στους Λονδρέζους ο Νέλσον έχει 22 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ τη σεζόν 2018-19 είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Χόφενχαϊμ (23 συμ./7 γκολ). Το μέλλον του στην Άρσεναλ θεωρείται αβέβαιο, αφού ο Αρτέτα δεν φαίνεται να τον υπολογίζει είναι και ο λόγος που είναι διστακτικός στο να πει «ναι» στην ανανέωση συμβολαίου που του έχει προτείνει η διοίκηση της Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ