Αγριεμένοι στη Γουλβς για τον Ποντένσε

Αγριεμένοι στη Γουλβς για τον Ποντένσε

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θέλει τον Ντάνιελ Ποντένσε στην Τότεναμ, με τους οπαδούς της Γουλβς να αντιδρούν στην ενδεχόμενη μεταγραφή,

Τον Ιανουάριο του 2020 η Γουλβς έβγαλε από τα ταμεία της τον πόσο των 20 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Λύκους στην Premier League και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ.

Ο νέος προπονητής των Σπιρουνιών, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητες του άλλοτε παίκτη των Ερυθρόλευκων από την κοινή τους θητεία στην Γουλβς και θέλει να τον πάρει μαζί του και στην Λονδρέζική ομάδα.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι Πετεινοί είναι πρόθυμοι να προσφέρουν μέχρι και 25 εκατ. ευρώ στους Λύκους για να κάνουν δικό τους τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό. Πάντως η υπόθεση γύρω από τον Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει του οπαδούς της Γουλβς, οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοικτά την δυσαρέσκεια τους.

Ο 25χρονος έχει παίξει συνολικά σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Γουλβς, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε 13 γκολ και 14 ασίστ σε 68 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο με την βρετανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ