Σόλσκιερ: «Το πρωτάθλημα είναι πλέον πιο ανταγωνιστικό- Είναι σημαντικά τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια»

Σόλσκιερ: «Το πρωτάθλημα είναι πλέον πιο ανταγωνιστικό- Είναι σημαντικά τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναφέρθηκε στην πρόκληση της νέας χρονιάς στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οφείλει να κερδίσει τα πρώτα έξι-εφτά παιχνίδια, τα οποία στο τέλος ενδεχομένως να κρίνουν και τον τίτλο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο pre-season φιλικό της ομάδας του με την Ντέρμπι, δοκίμασε τους παίκτες του ,τονίζοντας συνεχώς την σημασία των πρώτων παιχνιδιών, που πολλές φορές κρίνουν και τον πρωταθλητή.

«Το πιθανότερο είναι πως όσο προχωράμε θα είναι όλο και λιγότερος ο χρόνος συμμετοχής για τα νεαρά παιδιά. Οφείλουμε να αρχίσουμε καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν», ξεκαθάρισε ο Σόλσκιερ, υποστηρίζοντας πως, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά στις 14 Αυγούστου με αντίπαλο τη Λιντς στο Όλντ Τράφορντ.

Ο Σόλσκιερ, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που έχει πλέον η Πρέμιερ Λιγκ σε σχέση με τα δικά του χρόνια. « Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πλέον πιο ανταγωνιστική από ότι ήταν στο παρελθόν. Όταν έπαιζα εγώ, είχαμε μόνο έναν ανταγωνιστή για τον τίτλο, οπότε είναι σημαντικά τα αποτελέσματά μας στα πρώτα έξι με επτά παιχνίδια», δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός.

Συνέχισε λέγοντας πως, «δεν κατακτάς το πρωτάθλημα στα πρώτα έξι με επτά παιχνίδια, αλλά ενδέχεται να χάσεις τις ελπίδες σου για την κατάκτηση του τίτλου στα συγκεκριμένα ματς».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Σίτι την περσινή σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα, ξεκίνησε χλιαρά στα πρώτα 6 ματς της, μετρώντας 3 ήττες (Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ) και μία ισοπαλία (με Τσέλσι). Το σκηνικό άλλαξε στην συνέχεια με τους «κόκκινους διαβόλους» να κάνουν όνειρα κατάκτησης του πρωταθλήματος, αφού κοντά στα Χριστούγεννα είχαν ξεφύγει στη βαθμολογία και βρίσκονταν στην πρώτη θέση. Ωστόσο, οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων δεν βοήθησαν και η ομάδα του Σόλσκιερ είχε απολογισμό την 2η θέση, καθώς και έναν χαμένο τελικό Γιουρόπα Λιγκ από την Βιγιαρεάλ.

Αν και η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάποιο ντέρμπι στα πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα φροντίσει να δώσει από νωρίς το μήνυμα για τον τίτλο. Στις πρώτες αγωνιστικές της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θ αντιμετωπίσει τις Λιντς, Σαουθάμπτον, όπως και την νέα ομάδα του Ζοσέ Σα, Γούλβς. Επιπλέον θα αντιμετωπίσει τις Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, και Άστον Βίλα κλείνοντας έτσι τον πρώτο καιρό αγωνιστικής δράσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ