Απίστευτο: Συνελήφθη παίκτης της Premier League ως ύποπτος για παιδοφιλία

Απίστευτο: Συνελήφθη παίκτης της Premier League ως ύποπτος για παιδοφιλία

Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League φαίνεται πως συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία

Είδηση – βόμβα έσκασε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League, φέρεται να έχει συλληφθεί με ενδείξεις για σεξουαλικά αδικήματα σε παιδιά.

Οπως αναφέρει η «Mirror», ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα της Premier League συνελήφθη την Παρασκευή (16/07) στο σπίτι του από την Αστυνομία του Μάντσεστερ, η οποία επιβεβαίωσε πως ναι μεν ο συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος με εγγύηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος της ομάδας του επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που σχετίζονται με παιδοφιλία, ενώ τόνισε πως έχει αποκλειστεί από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Φυσικά, το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει δημοσιοποιηθεί αλλά πρόκειται για 31χρονο διεθνή και βασικό με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Έχει προκαλέσει ένα μεγάλο σοκ. Κάθε ενδείξεις για αδικήματα σεξουαλικά με αποδέκτες παιδιά η αστυνομία τα λαμβάνει εξαιρετικά σοβαρά υπόψη της», αναφέρει «πηγή» της Mirror.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ