Στην προπόνηση της Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς, ανησυχεί ο Κόντε

Στην προπόνηση της Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς, ανησυχεί ο Κόντε

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στην προπόνηση της Τσέλσι, γεγονός που σημαίνει πως τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, ειδικά για τον Αντόνιο Κόντε.

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του μετά την ήττα από τη Ρόμα με 3-0 στο «Ολίμπικο». Ο Ρώσος μεγαλομέτοχος των «μπλε» δεν επισκέπτεται συχνά τις προπονήσεις τους, πράγμα που σημαίνει πως συντρέχει κάποιος λόγος για να εμφανίζεται σε μία από αυτές.

Όπως αναφέρει η Mirror, η επίσκεψη του Αμπράμοβιτς στην προπόνηση έχει να κάνει με την αρνητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τσέλσι. Η πορεία της πρωταθλήτριας Αγγλίας πηγαίνει προς το χειρότερο, καθώς βρίσκεται ήδη 9 βαθμούς από την πρώτη θέση της Premier League.

Η βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Ρόμα για το Champions League έχει κάνει την καρέκλα του Αντόνιο Κόντε να… τρίζει ακόμα περισσότερο. Ο Ιταλός τεχνικός των μπλε του Λονδίνου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος. Επίσης, γνωρίζει πως πρέπει να βρει τρόπο να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του ώστε αυτή να επιστρέψει στα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Όπως και να ‘χει, δεν φαίνεται να υπάρχουν σενάρια απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Τσέλσι. Ωστόσο, αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κόντε μάλλον δεν θα συνεχίσει να κοουτσάρει την Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ