Επίσημο: Στην Έβερτον ο Τάουνσεντ! (pic)

Επίσημο: Στην Έβερτον ο Τάουνσεντ! (pic)

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντρος Τάουνσεντ από την Κρίσταλ Πάλας με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

«Ζαχαρωτό» και επίσημα ο Άντρος Τάουνσεντ, καθώς η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού από την Κρίσταλ Πάλας, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Τάουνσεντ πέρασε το πρωί της Δευτέρας (19/7) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Τρίτης (20/7) ανακοινώθηκε επίσημα από την αγγλική ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 30χρονος Άγγλος δεν έκρυψε τον έντονο ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στην Έβερτον, ενώ τόνισε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ψηλά.

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην Έβερτον. Για τους φιλάθλους μας, υπόσχομαι πως ότι θα δώσω τα πάντα και θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου η ομάδα να πετύχει αυτά που αξίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άντρος Τάουνσεντ.

Συμπλήρωσε λέγοντας πως, η Έβερτον είναι ένα μεγάλο κλαμπ και αξίζει τα καλύτερα και ότι δουλειά του είναι να αποδείξει ότι αξίζει να είναι κομμάτι της ιστορίας της ομάδας.

Ο Άντρος Τάουνσεντ στην Κρίσταλ Πάλας στην οποία βρισκόταν από το 2016, πέτυχε 16 γκολ και 28 ασίστ σε 185 παιχνίδια, αγωνιζόμενος συνολικά 13.348 λεπτά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ