Άρσεναλ: Ανανέωσε ο Εμίλ Σμιθ Ρόου

Άρσεναλ: Ανανέωσε ο Εμίλ Σμιθ Ρόου

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Εμίλ Σμιθ Ρόου για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου ανανέωσε την συνεργασία του με τους κανονιέρηδες για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Από την νέα χρονιά θα φοράει το νούμερο 10, που μέχρι πρότινος το φορούσε ο Οζίλ.

Μάλιστα η Άστον Βίλα είχε πραγματοποιήσει δύο προτάσεις για τον παίκτη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Αρχικά με ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια λίρες, το οποίο όμως απορρίφθηκε.

Στη συνέχεια επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 30 εκατ. λιρώ, όμως οι «κανονιέρηδες» είπαν ξανά «όχι», κρατώντας τον παίκτη στις τάξεις τους.

Ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα δήλωσε τα εξής: 

«Όπως είδαμε όλοι την περασμένη σεζόν, ο Εμίλ είναι ένας έξυπνος παίκτης με εξαιρετική ικανότητα.

Η ικανότητα του και το εξαιρετικό του όραμα τον έχουν ήδη κάνει βασικό παίκτη για εμάς. Η στάση και η προθυμία του να μάθει ήταν επίσης πολύ εντυπωσιακή.

Γνωρίζω ότι οι οπαδοί μας θα μας ακολουθήσουν. Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου θα μείνει για χρόνια στην Άρσεναλ. Τώρα ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε να αναπτυχθεί περαιτέρω και να τον δούμε να γίνεται ακόμη πιο σημαντικός για την ισχυρή νέα ομάδα που χτίζουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ