Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, με τον Άγγλο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ υπάρχει οψιόν για μια ακόμα χρονιά.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε επισημότητα είναι ο Τζέιντον Σάντσο, με τον Άγγλο να υπογράφει συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το 2026, ενώ υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Κόκκινοι Διάβολοι και παίκτης τα είχαν βρει εδώ και καιρό, απλώς η ανακοίνωση έπρεπε να περιμένει, καθώς ο Σάντσο αγωνιζόταν με την Εθνική Αγγλίας στο Euro. Έτσι ο 21χρονος επιστρέφει στο νησί και το Μάντσεστερ, αλλά για να αγωνιστεί με την κόκκινη πλευρά της πόλης.

Η Γιουνάιτεντ έδωσε στην Ντόρντμουντ 90 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή, την οποία επιδίωκε από το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο Σάντσο αγωνίστηκε στην Βεστφαλία τα τέσσερα τελευταία χρόνια, και σε 137 εμφανίσεις, είχε απολογισμό 50 γκολ και 64 ασίστ. Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σίτι, χωρίς όμως να του δίνεται η ευκαιρία να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας, με τον Γκουαρδιόλα να συμφωνεί στην παραχώρηση του Άγγλου στην Ντόρτμουντ.

Ο 21χρονος δήλωσε για την μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ντόρτμουντ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, αν και πάντα ήξερα ότι θα επιστρέψω στην Αγγλία μια μέρα. Η ευκαιρία να συμμετάσχω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και απλά δεν μπορώ να περιμένω να παίξω στην Premier League. Αυτή είναι μια νέα και συναρπαστική ομάδα και ξέρω, από κοινού, μπορούμε να εξελιχθούμε σε κάτι ξεχωριστό για να φέρουμε την επιτυχία που αξίζουν οι οπαδοί. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή και την προπονητική του ομάδα για την περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ