Με γεμάτο γήπεδο το Community Shield

Με γεμάτο γήπεδο το Community Shield

Με 100% πληρότητα στο γήπεδο αναμένεται να διεξαχθεί το Community Shield ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ.

Η έναρξη της σεζόν πλησιάζει και στα μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς απομένουν σχεδόν τρεις εβδομάδες για το μεγάλο start. Και φυσικά, μεγάλο θέμα συζητήσης είναι η παρουσία των φιλάθλων φέτος, με τους οπαδούς να μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Ήδη η αρχή έγινε στο Euro, όπου σε όλα τα γήπεδα έδωσαν το «παρών» μερικοί φίλαθλοι. Σε άλλα περισσότεροι, σε άλλα λιγότεροι. Στην Αγγλία ωστόσο φαίνεται πως ετοιμάζονται για επιστροφή στην κανονικότητα, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον έχει ανάψει το «πράσινο» φως για 100% πληρότητα και όπως φαίνεται θα κρατήσει τον λόγο του.

Σύμφωνα με το Talk Sport, ο πρώτος αγώνας της σεζόν, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ στις 7 Αυγούστου θα διαξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» με γεμάτο γήπεδο!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τζόνσον και η αγγλική ομοσπνδία έχουν συμφωνήσει ο αγώνας να γίνει με 100% πληρότητα στο γήπεδο, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα… Βέβαια η Μεγάλη Βρετανία είναι «ελεύθερη» από τις 19/7, όταν έγινε και η ολική άρση των μέτρων από τον Πρωθυπουργό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ