Τέλος ο Τέρι από την Άστον Βίλα (pic)

Τέλος ο Τέρι από την Άστον Βίλα (pic)

Ο Τζον Τέρι αποχώρησε από την Άστον Βίλα έπειτα από τρία χρόνια στο τεχνικό επιτελείο και πλέον κάνει σκέψεις για το ενδεχόμενο να γίνει πρώτος προπονητής.

Έχοντας ολοκληρώσει την αγωνιστική του καριέρα στην ομάδα της Άστον Βίλα τη σεζόν 2017-18 και χωρίς να μείνει ούτε λίγους μήνες μακριά από το χώρο του ποδοσφαίρου, ο Τζον Τέρι πήρε την απόφαση το καλοκαίρι του 2018 να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην προπονητική του σταδιοδρομία.

Ο 40χρονος πρώην αρχηγός της Τσέλσι, συνεργάστηκε με τον Ντιν Σμιθ πλάι στον οποίο βρέθηκε αυτό το διάστημα μαθαίνοντας πολλά για τη θέση του προπονητή και φέτος επέλεξε να αποχωρήσει από τα «λιοντάρια» προκειμένου να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του και να αφοσιωθεί στον απώτερο στόχο του, να γίνει κάποια στιγμή πρώτος τεχνικός μιας ομάδας.

«Δεν θα ήταν σωστό να ξεκινήσω τη σεζόν δίχως να είμαι σίγουρος ότι θα την ολοκληρώσω στη συγκεκριμένη θέση.

Θα περάσω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου κι έπειτα θα παρακολουθήσω ομάδες στην Ευρώπη για εξελιχθώ περισσότερο προς το στόχο που έχω θέσει για να γίνω προπονητής», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια που δημοσίευσε ο Τέρι στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ