Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χειρουργείο για Ράσφορντ – Εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χειρουργείο για Ράσφορντ – Εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες!

Ο Μάρκους Ράσφορντ θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργείο στον ώμο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, και το οποίο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου τρεις μήνες.

Πλήγμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μάρκους Ράσφορντ δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για περίπου 3 μήνες, καθώς θα χειρουργηθεί στον ώμο. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ράσφορντ  ξεκίνησε από την περσινή περίοδο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πρωτάθλημα, ωστόσο ο 23χρονος παίκτης το είχε αφήσει σε αναμονή ενόψει κιόλας του Euro.

Έτσι, με το πέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απεφάνθη πως είναι ο κατάλληλος καιρός, προκειμένου να υποβληθεί στο εν λόγω χειρουργείο στον ώμο.

« Ο Μάρκους θα επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του, με σκοπό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση  το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων». Για το γεγονός ότι δεν έκανε νωρίτερα το χειρουργείο ο Μάρκους Ράσφορντ δήλωσε πως, «Θέλω πάντα να είμαι διαθέσιμος στους αγώνες,και δε μπορώ να κοιτάξω πίσω τον χρόνο και να πω ότι έπρεπε να είχα πάρει άλλη απόφαση, γιατί δεν συνάδει με τον τρόπο σκέψης μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ